aboutus

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd. Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd. Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd. Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd. Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ωκεανία
Μάρκες: XINYI
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~500
Ετήσιες πωλήσεις: 500-1000
Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Καθιερωμένο το 1998, Guangzhou Xinyi Printing Company που περιορίζεται έχει αναπτυχθεί σε μια μέσου μεγέθους επιχείρηση εκτύπωσης πλήρης-υπηρεσιών. Τοποθετημένοι στην πόλη Guangzhou - μια από τις πιό ενεργητικές πόλεις καθώς επίσης και τα λογιστικά κέντρα στην Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία - έχουμε παράσχει τις ποιοτικές υπηρεσίες μας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας. Η συμπόρευση με την τεχνολογία και τη διαχείριση παγκόσμιας πιό προηγμένες εκτύπωσης είναι ο στόχος μας - που επιτυγχάνουμε ανά πάσα στιγμή.

Καταλαμβάνοντας 170.000 sq.ft με 200 εργαζομένους και το προσωπικό, έχουμε 6 τυπώνοντας Τύπους που όλοι εξόπλισαν με την κονσόλα ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) που συνδέθηκε με περίπλοκο σύστημα Creo μας ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), τρία 4C και ένα 5C, έναν Τύπο 2C και ένα double-sided perfector, και τους κατόπιν παραγγελίας ψηφιακούς εκτυπωτές τυπωμένων υλών. Με μια πλήρη γραμμή δέσμευσης του εξοπλισμού και του αυτόματου τεμαχίζοντας Τύπου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών εκτύπωσης και συνδέσεων, δηλαδή η περίπτωση συνδεδεμένη, τέλειων δεσμεύει, φορτώνει τα βιβλία βελονιών, τα βιβλία πινάκων, τα συσκευάζοντας κιβώτια, τα κιβώτια δώρων συνελεύσεων χεριών, τα χαρτικά και πολλά στοιχεία καινοτομίας handcraft. Παρέχουμε τις υπηρεσίες εκτύπωσης στους πελάτες συμπεριλαμβανομένου TCL, τη China Telecom, και τη Coca-Cola. Χτυπήστε εδώ για να βρείτε περισσότερους των πελατών μας.

Απονεμηθήκαμε ISO9001: πιστοποιητικό εξασφάλισης ποιότητας του 2000 το 2001 από UKAS και ISO14001: πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης του 2004 το περιβαλλοντικό το 2008 και διορίστηκε ένας από τους αναγνωρισμένους εκτυπωτές για τις κυβερνητικές δημοσιεύσεις της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ. Οι ειδικές άδειές μας επιτρέπουν επίσης σε μας για να τυπώσουν οποιαδήποτε δημοσιεύσεις και περιοδικά με το κινεζικό ISBN και το έντυπο υλικό για οποιαδήποτε κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμπορικά σήματα ή Αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα. Μαζί με την ανάπτυξη Xinyi, έχουμε περάσει τη Disney, BSCI, το FSC, Sedex και τον ωμέγα λογιστικό έλεγχο συμμόρφωσης. Αυτό επιτρέπει σε μας για να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Διευθύνουμε μια επιχείρησή μας με το μυαλό ότι «η ικανοποίηση πελατών είναι η αιώνια αναζήτησή μας & η ποιότητα είναι η αρχή μας». Με τις υψηλής ποιότητας και ικανοποιώντας υπηρεσίες, προσπαθούμε να καθιερώσουμε τη αμοιβαία εμπιστοσύνη και να επιτύχουμε ένα win-win αποτέλεσμα και να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη με τους πελάτες μας.

-02-
Ιστορία

1998 καθιερωμένος μέσα φέτος, η εκτύπωση Xinyi είναι η πρώτη batch ιδιωτικής επιχείρησης εκτύπωσης με μια άδεια έκδοσης εκτύπωσης

2001 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO 9001-2000 που περνούν

2003 ο αντιπρόεδρος Unit της συσκευάζοντας ένωσης Guangzhou, μόνιμη μονάδα των συμβουλίων της ένωσης τεχνολογίας συσκευασίας Guangzhou

2005 οριζόμενος την επιχείρηση προμήθειας Guangzhou την επαρχιακή κυβέρνηση

2006 επιχείρηση εκτύπωσης ακεραιότητας Guangzhou

2007 ενώστε σε Alibaba, εξαγωγή που αρχίζει

Σύστημα προστασίας του περιβάλλοντος 2008 ISO14000 που περνούν

2009 πιστοποίηση Κίνα--επιτήρησης FSC που περνούν

2011 διεθνής λογιστικός έλεγχος ομάδας προτύπων εργασίας της Disney που περνούν

2013 κινημένος προς την πόλη Xintang Zengcheng, περιοχή εργαστηρίων που επεκτείνεται σε 17.000 τετραγωνικό μέτρο

2014 σύστημα επίβλεψης κοινωνικής ευθύνης BSCI που περνούν

2015 ΩΜΕΓΑ λογιστικός έλεγχος συμμόρφωσης που περνούν

2016 η νέα επιχείρηση πρωτοπόρων διεθνούς εμπορίου

2017 η επιδρύτερη επιχείρηση του νέου διεθνούς εμπορίου σε Alibaba

Ο ηθικός εμπορικός λογιστικός έλεγχος 2018 μελών Sedex, εν τω μεταξύ, 10 εκατομμύρια που επενδύθηκαν πέρασε και διάφορους τύπους εξοπλισμών ενημερωμένους

2019 συνεχίζουμε την κίνηση!

 

-03-
Υπηρεσία

1, παρέχει τα διαφορετικά είδη εκτύπωσης και συσκευασίας εγγράφου. Εκτύπωση βιβλίων, κιβώτιο εγγράφου, τσάντα εγγράφου, εκτύπωση σημειωματάριων, εκτύπωση κ.λπ. καρτών.
2, μιας στάσης υπηρεσία για τους διεθνείς και στην εγχώρια αγορά πελάτες. Μπορούμε να είμαστε ο καλύτερος συνέταιρος με σας στην Κίνα.
3, επαγγελματικό τμήμα μετά από-υπηρεσιών. Κάθε διαταγή έχει τους επαγγελματίες υπηρεσιών, μπορείτε να δώσετε ένα σημάδι στο προσωπικό μας πωλήσεων και υπηρεσιών για να εξασφαλίσετε την υπηρεσία τροφίμων.
4, τμήμα σχεδίου επαγγελματιών και παλαιμάχων. Μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο για σας ως σας που απαιτείστε. οι όλοι σχεδιαστές μας είναι πολύ διάσημοι και έχουν πολλά έτη εμπειρίας σε αυτό το σχέδιο συσκευασίας. Για να κάνει το καλύτερο ελκυστικό σχέδιο για τη συσκευασία σας.
5, προηγμένες μηχανές και πεπειραμένος μηχανικός. 20 έτη εμπειρίας, συναντήσαμε τα διαφορετικά προβλήματα σε παραγγελία κάθε, και μάθαμε ότι πολλοί πολλοί εκτιμούν την τεχνολογία και τις λεπτομέρειες στο πώς να κάνουν τους επάρχους προϊόντων μας. Κάνουμε τη συσκευασία, μπορείτε 200% να θέσετε την καρδιά σας σε ένα υπόλοιπο.
6, κάνοντας τα δείγματα πριν από τη μαζική παραγωγή για σας επιβεβαιώνουν την ποιότητα και τις λεπτομέρειες.
7, ανταποκριμένος στην έκθεση σε όλο τον κόσμο στον τοπικό πελάτη υπηρεσιών!

 

Φωτογραφίες επίσκεψης πελατών

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

 

Φωτογραφίες στις εκθέσεις βιβλίων στο εξωτερικό

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

-04-
Η ομάδα μας

  Η εκτύπωση Xinyi έχει ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό κατασκευής και μια επαγγελματική ομάδα εξαγωγής. Μπορείτε να πάρετε προϊόντα εκτύπωσης και συσκευασίας εγγράφου καλής ποιότητας και 24 ώρες της τεχνικής υποστήριξης.

                           Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας